2010. november 1., hétfő

Boldog születésnapot MAMI.

                                                 Boldog születésnapot MAMI !!!

Kedves Édesanyám! Nagyon sok boldog születésnapot kívánunk. Lányok ma van a maminak a születés napja. 64 évvel ezelőtt született a mami Nagyecseden. Ezalatt a az idő alatt nagyon sok minden történt vele. Igen csak rögös utat járt be. Nem tudom szavakkal és betűkkel leírni, hogy milyen hálás vagyok, hogy ő van nekünk. Borzasztó betegségeken ment keresztül és sajnos a mai napig nyomot hagy a minden napokban. Nem tudom megszámolni, hogy hány imát makogtam el csöndben esténkén az ágyamban, hogy Őt ne veszítsük el. Most is a könnyeimmel küzdök, amikor eszembe jut az a nehéz időszak amikor kómában feküdt és már az orvosok sem biztattak minket semmi jóval.
De én tudtam, hogy felfog ébredni – és láss csodát sikerült!!! Tény, hogy mindent a nulláról kezdtünk, nem emlékezet a családra, nem tudott olvasni ( régebben igazi könyv moly volt), írni, számolni egyszóval az életünkben megszokott rutin dolgaira. Nehéz időszak kezdődött mindenkinek a családban. Az idő múlásával és sok kitartással lassan visszajöttek a régi dolgok.Természetesen semmi nem olyan már mint régen. De a legfontosabb, hogy ő itt van nekünk. Nagyon szeretlek ÉDESANYÁM.                                                                                                                                                                                                                                                                         


Készlet:Fran

1 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lett a köszöntő oldalad és megható a történet! Ismeretlenül és onnan legbelülről kívánom, hogy még sokáig legyen közöttetek Édesanyád és hogy érezhesse a Ti szereteteket!!!

    VálaszTörlés